Новата ни мобилна платформа e с гъвкав дизайн и се адаптира към всички устройства

Новинарски сайт №1 в България вече е достъпен за своите читатели навсякъде и по всяко време. Новата му мобилна версия – m.blitz.bg, е фокусирана изцяло върху удобството за ползване и предлага пряк, улеснен и безплатен достъп до съдържанието на агенцията. Тя е олекотено копие на основния сайт, с което се достъпват всички новини, публикувани в него. Мобилната версия е адаптирана и изградена за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry и други, които имат браузър и интернет достъп. Съобразена е със специфичните технически възможности на всички смартфони, таблети и др.

Сред предимствата на m.blitz.bg са бързата и лесна навигация, както и удобният и опростен интерфейс. Постигнахме го чрез адаптивен (“респонсив”) уеб дизайн, който позволява доброто визуализиране на сайта при различни резолюции. При зареждането му се генерира много по-малко трафик, което е от основно значение за вас – нашите читатели. 

Ексклузивните новини, репортажи, интервюта, снимки и видео на БЛИЦ вече ще бъдат достъпни за по-широка аудитория. Огромният поток от информация е разделен в няколко основни категории и предметни рубрики, които проследяват топновините и водещите новини от деня, най-четените и коментирани от тях, темите в развитие. Читателите на мобилния сайт ще могат да споделят и коментират всяка публикация, също като тези на екранния сайт.

Влезте в час с новините директно изписвайки blitz.bg в браузъра си, който автоматично ще ви пренасочи към оптимизираната версия.

Опитайте сега!