Портфолио

Уеб Сайтове

В портфолиото на издателството са включени едни от най-посещаваните уеб сайтове в България.

Blitz.bg

www.blitz.bg е най-четеният български новинарски сайт, с над 3,5 млн. уникални потребители месечно /по данни на Google Analytics/. Светкавично отразяване на новините, богато съдържание, обективна и актуална информация открояват www.blitz.bg

Сайтът е на първо място у нас и по показатели като: средно време на посетител, прекарано в сайта; интернет обхват; брой импресии на посетител и пр.

Blitz.bg/sport

www.blitz.bg/sport създаден със страст към спорта. Зад сайта стои екип от професионалисти, за които спортът е призвание и начин на живот. Личните приятелства и познанства с най-изявените спортисти създават уникално съдържание и новини, които се появяват първо в www.blitz.bg/sport.

Горещи новини от света на спорта, лични изповеди на спортни звезди, прогнози, които се сбъдват, това накратко е www.blitz.bg/sport. Отдадеността към темата се „отплаща“ – читателите нареждат спортния сайт на Блиц сред най-популярните сайтове в тази категория.

Zdrave.to

Сайтът за здраве и красота www.zdrave.to е търсен и ценен съветник за всички, които се интересуват от последните медицински новости и желаят да водят здравословен начин на живот. Сайтът е място за виртуална среща с водещи специалисти от България и света, трибуна за иновациите в медицината и най-новите постижения на науката в тази област. Показваме различни гледни точки, даваме информация за алтернативни методи за лечение. Смятаме, че за доброто здраве влияят много фактори, за това акцентираме на профилактиката, споделяме препоръки за хранене, за поддържане на добър външен вид, хармонични отношения.

Jenata.blitz.bg

Дамската аудитория предпочита – jenata.blitz.bg заради интересното и разнообразно съдържание, обхващащо широк кръг от теми, свързани със семейството, дома, кариерата, отглеждането и възпитанието на децата, женското здраве. В сайта са включени още ценин съвети за красота, кулинарни рецепти, последни модни тенденции, дневни и месечни хороскопи. Светски новини, личните истории на успели и популярни жени допълват богатото съдържание на сайта.

Show.blitz.bg

show.blitz.bg – всички светски новини на едно място. Сайтгът е място за среша на читателите с най-популярните личности от света на шоубизнеса. 

Интервюта с най-нашумелите имена, личните изповеди на звездите, горещи теми и журналистически разследвания са част от уникалното съдържание на сайта.

Auto.blitz.bg

auto.blitz.bg – сайт за любителите на автомобили и високите скорости. Читателите на сайта научават кои са новостите в автомобилната индустрия, какво планират водещите производители, кои са плюсовете и минусите на най-популярните модели. Специално място е отделено и на ретро возилата. Богатото съдържание се допълва още с полезни съвети за поддръжка на автомобила, резултати от проведени изпитания, препоръки за безопасно шофиране и поведение на пътя.

Pochivka.blitz.bg

Светът става все по-мобилен, границите – все по-отворени, желанието за опознаване на нови места и култури – все по-масово. Създадохме pochivka.blitz.bg – сайт за почивки, пътешествия и туризъм, за да отговорим на интереса на нашите читатели към най-добрите предложения за отдих и туристически приключения. С pochivka.blitz.bg пътувате и се забавлявате с виртуални турове по най-интересните точки на света.

Вестници

В портфолиото на издателството са включени едни сред на-популярните седмични вестници у нас.

Вестник „НАД 55”

Вестник „НАД 55” е сред на-популярните седмични вестници у нас – всеки понеделник излиза в тираж от 70 000 екземпляра. Тематиката му е разнообразна и съобразена с интересите на по-възрастното поколение: интервюта с известни личности, въпроси и отговори за пенсионната уредба в България, юридически консултации, специализирани страници „Дом и трапеза”, „Двор и градина”, „Нашите пари“, страници за духовно наследство, човешки съдби, минало. Здравната тематика активно присъства във вестника, като се представят както новостите от съвременната медицина, така и алтернативни методи за лечение и рецепти от народната медицина.

Богатото съдържание на вестника включва още: пълна седмична ТВ програма, хумор, забавни четива, кръстословици.

Вестник „Доктор”

Вестник „Доктор” е безспорният лидер на популярната здравна преса в България. Успехът на вестника се дължи най-вече на полезната и актуална медицинска информация, поднесена професионално и разбираемо. Всеки понеделник на страниците му се разглеждат теми, свързани с превенцията и навременната профилактика на социално-значимите и базисни заболявания, както и с реалните възможности за лечението им у нас. Постоянни консултанти на „Доктор” са известни водещи лекари – специалисти от различни области на медицината. Поради растящия масов интерес към алтернативната и природната медицина, изданието представя разнообразни и ефикасни практически методи от билколечението, източната терапия, здравословното хранене и гладолечението, минералотерапията, балнеологията, професионалните техники за релаксация.

Абонирайте се за нашите оферти

Може да се абонирате за нашите пропорционални оферти и да бъдете винаги информирани за подходящите оферти за вас!