ЗА НАС

Информационна агенция Блиц заема водещо място сред най-големите издатели в България. Сайтовете на компанията достигат до около 40% от интернет аудиторията в страната, по данни на Gemius. Международният сайт за анализи www.similarweb.com също посочва ИА Блиц като най-популярната интернет платформа в България.

 

Нашата мисия

Истината е безпристрастна. Такава е нашата визия за журналистическата професия и мисията ни е посветена на нея. “Информационна агенция Блиц” има както дългогодишни партньори, които се доверяват на компанията от самото й създаване, така и много нови, които се увеличават всеки месец. Гордеем се с това, че изпълняваме в срок ангажиментите си и допринасяме за успешното развитие на проектите на своите партньори. 

Обективност

В своите интервюта и репортажи ние винаги даваме думата и на двете страни. Търсим истината и представяме информацията такава, каквато е.

Прозрачност

С цел по-голяма ефективност и прозрачност “Информационна агенция Блиц ЕООД” ползва услугите на Gemius – най-голямата агенция за интернет проучвания в Централна и Източна Европа.

Иновативност

Гордеем се с новаторското си мислене. Готови сме да приемаме нови предизвикателства и да реализираме дори най-щурите си идеи. 

Ентусиазъм

Екипът ни е изграден от хора, които работят с хъс и страст, което ни различава от другите медии. Сигурни сме, че предаваме този импулс и на своите читатели.

Към читателите

Ако перифразираме Артър Милър – “добрата” новина е онази, за която говори целият народ. Нашите читатели мразят скучните, безлични, изпразнени от съдържание, угоднически новини. Те са хора, които живеят с пулса на времето и искат да уловят новината на мига. Хора с ясното гражданско съзнание, че имат право да бъдат информирани, а не дезинформирани. Такива, които умеят да четат дори между редовете.

Към клиентите

Клиентите са ни важни. Със своята adserver система ние можем да задоволим дори най-високите ви изисквания и да привлечем вниманието на хиляди, дори милиони очи към вашите продукти и услуги. Рекламата в нашите издания e “open-end solution” решение (решение с отворен край). Ние сме отворени за всякакви идеи и предложения от ваша страна.

Контакти

 

ул. „Чумерна“ 14, 1000 Център,
София

+359 2 939 8 700

info@blitz.bg

Свържете се с нас